Музика и плес су савршена антистрес комбинација јер се плесањем физички активира велики део нашег тела, док музика изузетно делује на поправљање расположења.

А шта је школарцима више потребно од плеса и забаве на крају првог полугодишта, након дугог и напорног учења, закључивања оцена и у јеку новогодишње и празничне еуфорије!

Зато је Савез за анимацију и рекреацију Србије годинама спроводи традиционалну новогодишњу манифестацију под називом “ПЛЕС У ШКОЛЕ - ДЕЦА ТО ВОЛЕ”!

На овај начин је хиљаде основаца имало прилику да се упозна са различитим врстама плеса кроз игру и покрет путем двочасовног програма који је осмислио стручни тим аниматора и рекреатора Савеза. Деца се кроз плесне радионице и разноврсне музичко-плесне игре добро забављају и опуштају не размишљајући о томе да заправо чине нешто корисно и паметно за своје тело и да уче прве плесне покрете.

На тај начин се пружа прилика свој деци – стидљивој, талентованој и мање талентованој да равноправно учествују у програму и заједно уче без притиска и међусобног ругања.

На крају програма нам се придружује и Деда Мраз који деци дели чаробне бомбоне које испуњавају жеље.

Такође организујемо и представе за децу.

Ако желите да и деца ваше школе, организације или фирме на незабораван начин дочекају Деда Мраза контактирајте нас, ми ћемо испунити ваша очекивања и дечије жеље.